Janne Kuvaja ampui kolmanneksi isopistoolin Eurooppa-cupissa Tanskassa
7.6.2008 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Janne Kuvaja ampui kolmanneksi isopistoolin Eurooppa-cupissa Århusissa Tanskassa lauantaina 7. kesäkuuta. Poliisien Ampumaseuran 35-vuotias Kuvaja paukutti 574 pistettä ja hävisi voiton pisteellä ja toisen sijan uusinnassa Sveitsi Christof Gerberille pistein 49-47. Puolan Tomasz Krolig voitti 575 pisteellä isopistoolin erittäin tasaisen kauden toisen Eurooppa-cupin.

– Missään vaiheessa en päässyt suorituksen herraksi. Tsemppi puuttui. Näin laiska olisi voinut olla vähän lähempänäkin kotoa, Janne Kuvaja kommentoi kilpailuaan.

Vantaalainen Kuvaja aloitti kauden mainiosti ampuessaan isopistoolilla 589 pistettä huhtikuun lopussa Viron Elvassa. Kauden ensimmäisessä Eurooppa-cupissa hän oli kolmas 577 pisteellä toukokuun ensimmäisen viikonloppuna Saksan Hannoverissa.

– Keli oli mainio, tosin erittäin kirkas, mikä taisi hankaloittaa monen suoritusta. Katse ei pysynyt tähtäimissä. Nyt katseet kuitenkin vakiopistooliin.

Eurooppa-cupin ohjelmassa on huomenna sunnuntaina vakiopistoolikilpailu.

25 metrin pistoolilajien Eurooppa cup, Århus, Tanska, 7.-8.6.2008.

Isopistooli, miehet, 60 ls: 1) Tomasz Krolig Puola 575, 2) Christof Gerber Sveitsi 574/ 49 uusinnassa toisesta sijasta, 3) Janne Kuvaja Suomi 574/47, …14) Tom Rönnberg Suomi 564, …29) Ari Meinander Suomi 552.