Vuoden ampuja Mira Nevansuu ajaa Hyundailla olympialaisiin asti
2.7.2008 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Mira Nevansuu ajaa Hyundai I30:lla, kunnes lähtee olympialaisiin Pekingiin heinä-elokuun vaihteessa. Nevansuu sai Hyundai I30:n käyttöönsä palkintona valinnastaan vuoden 2007 ampujaksi.

– Hyvin se jaksaa vääntää, kehaisi Kuortaneen Kuntoa edustava 22-vuotias Mira Nevansuu Hyundain I30 1.4 Classic 5d -mallia, kun oli ajanut Helsingistä ensin Alavudelle ja sitten vielä kesätyöpaikalleen Kuortaneen Urheiluopistolle.

Muutaman sadan kilometrin kokemuksen perusteella hän hieman harmitteli, ettei ehdi lähteä Hyundailla reissaamaan. Seuraavat viikot hän valmistautuu uransa ensimmäiseen olympiakilpailuun. Mira kilpailee ilmapistoolilla Pekingissä 10. elokuuta.

– Auto on käytössä lähinnä Alavuden ja Kuortaneen välillä ajaessani kodin ja kesätyöpaikan väliä.

Hyundain PR-päällikkö Timo Rintakoski luovutti Hyundain I30 1.4 Classic 5d:n Mira Nevansuulle ME-auton pihamaalla Helsingissä 1. heinäkuuta. Samalla hän toivotti onnea koko kahdeksan ampujan joukkueelle olympialaisiin.

– Onnea matkaan niin Miralle kuin muillekin ampujille. Me olemme hengessä mukana, seuraamme kisoja tiiviisti ja toivomme, että kaikki menisi hyvin, Timo Rintakoski totesi.

Suomalaisampujien olympiamitaliketju on nyt kahden olympiadin mittainen. Juha Hirvi laukoi pienoiskiväärin 3×40 laukauksen olympiahopeaa 2000 Sydneyssä. Marko Kemppainen paukutti haulikon skeetin olympiahopeaa 2004 Ateenassa.