Skeetin alueleiri Kajaanissa
6.8.2008 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

SAL:n Pohjois-Pohjanmaan alue ja Kajaanin Ampujat järjetivät skeetin lajitekniikkaleirin Kajaanissa

SAL: n Pohjois-Pohjanmaan kauden toinen alueleiri Kajaanissa keräsi seitsämän miesjunioria ja kaksi naisampujaa paikalle. Oikein hyvä määrä. Kaikki osallistujat olivat jo varsin kokeineita kilpailijoita.

Lajitekniikkaleirin opettajana toimi maajoukkuevalmentaja Lauri Siltavirta joka oli tyytyväinen näkemäänsä. Tyytyväisiä olivat osallistujatkin ja jatkoa alueleirien pitoon alueella onkin luvassa jo syksyllä. Ensi vuodelle kaavailtiin neljää koulutuspäivää.

Kiitokset Kajaanin Ampujien haulikkopuolen vetäjille ja osallistujille. Tapahtuma onnistui hienosti.

Skeetin Ikäkausikilpailut ovat ensi viikonloppuna, jonne suurin osa koulutuspäivään osallistuneista suunnistaa. Kisat alkavat molempina päivinä klo 10 Tervetuloa seuraamaan junnujen ja naisten suorituksia