Pekingin olympialaiset: Suomen olympiajoukkueen ampumaurheilu – Saksan koko olympiajoukkue 2-2
12.8.2008 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Suomen olympiajoukkueen ampumaurheilijoiden ja koko Saksan olympiajoukkueen välinen mitalitaistelu on tasatilanteessa 2-2 kolmen kisapäivän jälkeen Pekingin olympialaisissa. Suomen kahdeksan hengen ampumajoukkueelle kultamitalin on voittanut Satu Mäkelä-Nummela ja pronssimitalin Henri Häkkinen. Saksan 456 hengen koko olympiajoukkueen hopea- ja pronssimitalit ovat nekin keskittyneet yhteen lajiin, kun mitalit ovat uimahypystä.

Leikkimielinen vertailu suomalaisampujien ja Saksan olympiajoukkueen välillä antaa yhden mittapuun ampujien loistavalle saavutukselle. Kaksi mitalia on kova saavutus, kun Pekingin olympialaisiin osallistuu 390 ampujaa 103 maasta.