Sadun mediamyllytys jatkui lentokentältä kotiin saakka
14.8.2008 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Olympiamitalistin saavuttua lentokentälle alkoi mediamyllytys, joka jatkui myös kotona. Mitalisti otti kuitenkin tilanteen haltuunsa ja vastaili auliisti kysymyksiin.

Kun lentokentällä olympiamitalisti oli saatu kukitettua alkoi mediamyllytys. Harvoin ampumaurheilija on saanut olla sellaisessa kuvaajien salamavalojen ristitulessa ja mikrofonien ja toimittajien ympäröimänä kuin tänään.

Satu otti kuitenkin tilanteen haltuunsa yhtä varmalla otteella kuin kultaan johtaneen ammuntansa Pekingin haulikkoradalla.

Jossain vaiheessa hän jopa totesi, että nyt tilanteesta alkaa jo nauttiakin. Kun Satu karautti "Kultamitalisti-autolla" kotiin, oli tienvarrella iloisia tuttuja vilkuttamassa Orimattilan poliisin johdattamaa autokulkuetta.

Kotipihalla Satu kohtasi seuraavan aallon mediaväkeä ja yhtä auliisti hän jatkoi asioiden ja kisatunnelmien kertaamista. Ensimmäisten mitalikahvien jälkeen kultamitalisti vastaanotti Mallusjoen puhallinorkesterin ja Eero Sinikanteleen esityksenä laulutervehdyksen – Jukka Kuoppamäen kappaleen Sininen ja valkoinen.

Mitalikahvit eivät jää Sadulle viimeisiksi, sillä Opetusministeriö ja tarjoaa mitalikahvit 25.8. lopun olympiajoukkueen saapuessa kotiin. Sitten vuorossa onkin Orimattilan kaupungin järjestämä (27.8. klo 18) kansalaisjuhla Sadulle. Välipäivän jälkeen on vuorossa Suomen Ampumaurheiluliiton järjestämät mitalikahvit (pe 29.8.klo 14) SLU-talossa. Sunnuntaina 31.8. on vuorostaan OSUn järjestämät juhlat. Ja eikä ne juhlat varmasti siihen lopu, sillä ainakin Itsenäisyyspäivänä mitalisti pukeutuu jälleen juhla-asuun astellessan Linnan juhliin.

Kuvat: RA