Suomalaisilla erinomainen menestys nuorten PM-kisoissa
23.8.2008 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Nuorten PM-kilpailut alkoivat suomalaismerkeissä erinomaisesti Öckerön saarella Göteborgin edustalla Ruotsissa. Perjantain suomalaisnimiä olivat tyttöjen ilmapistoolin voittanut Anette Källi ja ilmakiväärin voittanut Tiia Törmälä sekä olympiapistoolissa pronssille yltänyt Mika Laikola.

Lisäksi Suomi saavutti perjanantina kolme joukkuemitalia.

Lauantaina:

Tiia Törmälä voitti myös lauantaina 50m kiväärin 3 x 20 laukauksen kilpailun. Anette Källi oli urheilupistoolissa toinen. Jesse Peltomäki poikien ilmapistoolissa toinen 0,2 pisteen erolla kullasta.

Haulikkopuolella suomalaiset ovat myös menestyneet erinomaisesti. Veli-Matti Matikainen korjasi poikien trapin kultaa tuloksella 110+ 22. Jesse Kinnunen paukutti hopealle 112+15 ja kolmas edustajamme Joni Granqvist oli oli kuudes tuloksella 96+16. Joukkue kisaa ei ollut trapissa.

Nordic Trapissa Jesse Tuomi sijoittui neljänneksi (136+20) , voiton vei Eric Ericsson (139+24). Joukkueena Suomi oli kolmas.

Skeetissä parhaana suomalaisena ylsi pronssipallille Teemu Vähämäki henkilökohtaisella ennätyksellään 119+21. Voiton vei Knut Rostaad Norjasta (118+23) ja hopeaa Magnus Svensson 117+24. Jesse Louhelaine oli neljäs ja Vesa Pietarila viides. Joukkue kulta Suomeen 1 kiekon erolla Norjaan

Tuloksia löydät seuraavasta linkistä http://www1.idrottonline.se/templates/Page.aspx?id=118081