Karoliina Helle 25:s ja Ville Nokipii 39:s opiskelijoiden MM-kilpailussa Pekingissä
11.10.2008 klo 12:00

Karoliina Helle oli 25:s ja Ville Nokipii 39:s Kansainvälisen Opiskelijaurheiluliiton (FISU) mestaruuskilpailussa Pekingissä lauantaina 11. lokakuuta. Helle ampui naisten urheilupistoolissa 561 pistettä ja Nokipii miesten pienoiskiväärin 3×40 laukauksen kilpailussa 1123 pistettä. Naisten urheilupistoolin voitti Kiinan 26-vuotias Fengji Fei 797,4 (592+205,4) pisteellä. Tulos on 0,7 pistettä parempi kuin Bulgarian Maria Grozdevan nimissä oleva finaalin ME-tulos. Miesten pienoiskiväärin täysottelun voitti Kiinan 20-vuotias Yifei Cao 1274,3 (1173+101,3) pisteellä. Tulos on lähes kaksi pistettä parempi kuin Kiina Jian Qiun voittotulos 1272,5 (1173+99,5) samalla radalla Pekingissä olympialaisissa.

Salon Seudun Ampujien Karoliina Helle laukoi urheilupistoolilla 561 (281+280) pistettä. Kahdeksan parhaan finaaliraja oli 575 pistettä.

Pohjois-Hämeen Ampujien Ville Nokipii ampui pienoiskiväärin 3×40 laukauksen kilpailussa 1123 (makuu 390 + pysty 361 + polvi 372) pistettä. Kahdeksan parhaan finaaliraja oli 1159 pistettä.

Kiinan 26-vuotias Fengji Fei oli urheilupistoolissa neljäs Pekingin olympialaisissa. Vuoden 2006 MM-kilpailussa hän ampui urheilupistoolissa toiseksi ja ilmapistoolilla neljänneksi.

Kiinan 20-vuotias Yifei Cao on vuoden 2006 MM-kilpailujen voittaja poikien pienoiskiväärin 3×40 laukauksen kilpailussa.