Juniori Sami Korpela tähtäsi ilmakiväärillä 594 pistettä Akaassa
9.11.2008 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Sami Korpela voitti ilmakiväärin Y20-sarjan 60 laukauksen kilpailun mainiolla tuloksella 594 pistettä XVI Arvi Tiinuksen muistokilpailussa Akaassa lauantaina 8. marraskuuta. Kankaanpään Ampujia edustava Korpela jäi vain pisteen Tiia Törmälän ja Juho Kurjen nimissä olevasta SE-tuloksesta 595 pistettä.

Hyvin ampuivat myös Ålands Sportskytteföreningin Elin Liewendahl ja Kosken Eränkävijöiden Marika Salminen. Liewendahl voitti ilmakiväärin N16-sarjan 40 laukauksen kisan 389 pisteellä. Kauden alussa perustetun N16-sarjassa SE-tulokseksi kirjataan kauden paras tulos kauden päätteeksi. Hyvä vertailutulos on Tiia Törmälän N15-sarjan SE-tulos 393 pistettä. Salminen tähtäsi liikkuvan maalin normaalijuoksujen 40 laukauksen kilpailussa 376 pistettä. Hänen nimissään on lajin SE-tulos 380 pistettä.

Kilpailun tulokset liitteenä pdf-muodossa. Täydelliset tulokset löydät täältä.

Liitteet