Vasta 22 ampumaurheilijaa allekirjoittanut ADT:n Puhtaasti paras -vetoomuksen, uimareilla 374 allekirjoitusta
9.12.2008 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Vasta 22 ampumaurheilijaa on allekirjoittanut ADT:n Puhaasti paras vetoomuksen. Uimarit ovat olleet aktiivisia 374 allekirjoituksellaan. Vetoomuksen on allekirjoittanut 2107 ihmistä.

ADT:n Puhtaasti paras -ohjelma ja sen vetoomus löytyvät osoitteesta www.puhtaastiparas.fi/portal/puhtaasti_paras/.

"Puhtaasti paras -ohjelma edistää puhdasta urheilua herättämällä avointa keskustelua dopingista. Ohjelma kunnioittaa puhtaita urheilijoita ja reilun pelin arvoja. ADT ja Fazer haluavat nostaa valokeilaan ne urheilijat, jotka urheilevat eettisesti: lajiaan, kilpakumppaneitaan ja itseään kunnioittaen. Ohjelma haastaa urheilua seuraavat suomalaiset, urheilujärjestöt, urheilijan lähipiirin ja urheilijat mukaan reiluun peliin", Puhtaasti paras -sivusto esittelee ohjelmaa.