Olympiakultamitalisti Satu Mäkelä-Nummela HS.fi:n suosikki vuoden urheilijaksi
19.12.2008 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Olympiakultamitalisti Satu Mäkelä-Nummela on HS.fi:n lukijoiden suosikki vuoden 2008 parhaaksi suomalaisurheilijaksi. Orimattilan Seudun Urheiluampujia edustava Mäkelä-Nummela keräsi 14 prosenttia äänistä. Äänestäjien kakkossuosikki on mäkihyppääjä Janne Ahonen (9 % äänistä) ja kolmossuosikki pyörätuolikelaaja Leo-Pekka Tähti (6 %).

Trapin olympiakultamitalisti Satu Mäkelä-Nummela on Helsingin Sanomien HS.fi-nettisivuston lukijoiden selvä suosikki vuoden 2008 parhaaksi suomalaisurheilijaksi. Orimattilan Seudun Urheiluampujia edustava Mäkelä-Nummela keräsi 14 pronssia äänistä. Toiseksi sijoittunutta mäkihyppääjä Janne Ahosta äänesti 9 prosenttia ja kolmanneksi sijoittunutta Leo-Pekka Tähteä 6 prosenttia vastanneista.

Katso HS.fi:n uutinen "Olympiavoittaja Mäkelä-Nummela oli odotetusti HS.fi:n suosikkiurheilija".