Ikämiehet ja -naiset pääsevät kilpailemaan Suomen ennätyksistä
13.1.2009 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Ikämiehet ja –naiset pääsevät kilpailemaan Suomen ennätyksistä Kansainvälisen Ampumaurheiluliiton ISSF:n lajeissa, liikuntavammaisten kivääri- ja pistoolilajeissa, riistamaalin lajeissa sekä haulikon automaattitrapissa, kansallisessa trapissa, sportingissa ja compakissa 1.1.2009 alkaen. Suomen ennätykset kirjataan myös sarjoissa Y50, Y60, Y70 ja N50 sekä haulikkolajeissa Y55 ja Y65. Suomen Ampumaurheiluliiton liittovaltuusto hyväksyi sääntömuutoksen kokouksessaan 29. marraskuuta.

Ennätykseksi näissä sarjoissa kirjataan kauden paras tulos 1.1.2009 alkaen.
Kilpailun johtajan ja teknisen asiantuntijan tulee tehdä ennätysilmoitus ennätyskelpoisten kisojen
tulosten perusteella. Ennätysilmoitus toimitetaan liiton toimistolle. Sen voi täyttää myös netissä osoitteessa: https://www.ampumaurheiluliitto.fi/lomakkeet/ennatysilmoitus/