Iso- ja vakiopistoolin Eurooppa-cupissa Vierumäellä mahdollisuus testata Lapuan panoksia
8.2.2009 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Iso- ja vakiopistoolin Walther Eurooppa-cup -kilpailussa on mahdollisuus testata Lapuan panoksia Vierumäki Areenassa Suomen Urheiluopistossa Vierumäellä 3.-5. huhtikuuta. Yhden aseen testaus patruunoineen maksaa 25 euroa ja kahden aseen testaus 40 euroa.

– Lapua toimittaa paikalle niin laajan valikoiman panoksia, että jokaiseen aseeseen löytyy hyvin toimiva patruuna. Patruunoita on myös ostettavissa tapahtuman aikana, Marko Leppä kertoo.

– Kun ilmoitat etukäteen kilpailun nettisivuilla (www.veevee.info/ecfinland) aseesi merkin ja mallin, niin testaus onnistuu varmasti. Puolustusvoimien ampujien edustusvalmennusryhmän asemestari Timo Taskinen toimii testaajana ja varmistaa etukäteen, että ase sopii testipenkkiin. Testit onnistuvat perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina kisaohjelman ulkopuolella.

Testiradalla on Siuksen 25 metrin taululaitteisto, joten kisan aikana voi testauttaa vain pistoolinsa.

Katso tarkemmin iso- ja vakiopistoolin Walther Eurooppa-cupin Suomen-kilpailun nettisivut www.veevee.info/ecfinland.