Skeettareille ja trappareille tarjolla Männiku Cup Tallinnan kupeessa 11.-12.4.
6.3.2009 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Haulikon skeet- ja trap-ampujille on tarjolla kansainvälinen Männiku Cup Virossa Tallinnan kupeessa 11.-12. huhtikuuta. Viime vuonna kisaan osallistui kolmisenkymmentä suomalaista. Tänä vuonna kilpakumppaneiksi lienee tarjolla virolaisia, latvialaisia ja liettualaisia.

– Männiku Cup on hyvä kansainvälinen kilpailu miehille, naisille ja nuorille, mainostaa skeetin nuorten maajoukkuevalmentaja Pentti Saari.

Männiku Jahilasketiir järjestää kisan Männikun ampumaurheilukeskuksessa aivan Tallinnan kupeessa. Lisätietoja seurasta ja radasta löydät seuran nettisivuilta, jonne ilmestyy myös kilpailukutsu. Suomalaiset ovat perinteisesti majoittuneet Dzingel-hotellissa, joka on Tallinnan ja ampumaurheilukeskuksen välissä.

Katso viime vuoden tulokset "Jesse Louhelainen voitti kovalla tuloksella skeetin EM-katsastuksen"-jutusta.