Aseet ja vastuullisuus -seminaarin esitykset perjantaina 13. maaliskuuta
13.3.2009 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Ampumaharrastusfoorumi, Suomen Messut Oy ja Sevent Oy järjestivät Aseet ja vastuullisuus -seminaarin Helsingin Messukeskuksessa perjantaina 13. maaliskuuta. Seminaarissa pitivät alustuksen valtiosihteeri Antti Pelttari ja ylitarkastaja Mika Lehtonen sisäasiainministeriöstä, apulaistoiminnanjohtaja Panu Hiidenmies Suomen Metsästäjäliitosta, puheenjohtaja Mika Hannula Suomen Reserviupseeriliitosta, toiminnanjohtaja Risto Aarrekivi ja olympiakultamitalisti Satu Mäkelä-Nummela Suomen Ampumaurheiluliitosta sekä hankepäällikkö Markku Lainevirta Ampumaharrastusfoorumista. Ampumaharrastusfoorumin jäsenet ovat Suomen Ampumaurheiluliitto, Suomen Ampumahiihtoliitto, Suomen Metsästäjäliitto, Metsästäjäin Keskusjärjestö, Suomen Reserviupseeriliitto, Reserviläisliitto, Reserviläisurheiluliitto, Maanpuolustuskoulutusyhdistys ja Asealan Elinkeinonharjoittajat.

– Seminaarin tarkoitus on kertoa yhteiskunnalle vastuullisten ampumaharrastajien toiminnasta, ilmaista tukea viranomaisille yhteiskunnan turvallisuuden parantamisessa ja lujittaa vastuullisten ampumaharrastajien yhteistoimintaa, kutsuseminaarin puheenjohtaja Antti Nieminen esitteli runsaan 90 hengen tapahtumaa avatessaan.

Sisäasiainministeriön valtiosihteeri Antti Pelttari ja ylitarkastaja Mika Lehtonen puhuivat aiheenaan "Aseet ja lainsäädäntö". Suomen Metsästäjäliiton apulaistoiminnanjohtaja Panu Hiidenmiehen esityksen otsikko oli "Aseet ja metsästys". "Aseet ja reserviläistoiminta" oli Suomen Reserviupseeriliiton puheenjohtaja Mika Hannulan esityksen otsikko. Suomen Ampumaurheiluliiton toiminnanjohtaja Risto Aarrekivi ja olympiavoittaja Satu Mäkelä-Nummela puhuivat aiheenaan "Aseet ja urheilu". Ampumaharrastusfoorumin hankepäällikkö Markku Lainevirta käsitteli "Aseet ja vastuullisuus"-otsikkoa.