Pistoolinuoret leireilivät Malagassa
20.4.2009 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Nuoret leireilivät 11.-18.4.2009 Malagassa Espanjan auringossa. Hotellimme Bajondillo sijaitsee Torremolinoksen keskustassa meren rannalla ja ampumarata lyhyen ajomatkan päässä Malagassa. Matkaan lähtivät ilma- ja vaparinuoret Kristoffer Ingelin, Jesse Peltomäki ja Henri Rutanen.

Kelit vaihtelivat aurinkoisesta pilviseen ja pikkuisen ripsahteli vettäkin. Lämpötila oli kuitenkin 16 – 18 asteen tuntumassa (plussan puolella), joten ulkokelit treenaamiseen olivat tosi hyvät.

Treenejä ehdittiinkin pitämään suunnitellusti. Päivittäin startti Malagan radalle alkoi klo 9:00 ja päättyi klo 16:00 – 17:00 vaiheilla. Päiväruokailut maisteltiin radan ruokalassa, josta löytyivät paikalliset herkut jokaisen makuun.

Vaparinuoret ovat päässeet tänä keväänä hyvään vauhtiin ruutikautta ajatellen. Nyt jo kolmas ruutileiri takana. Tästä on hyvä jatkaa nuorten kansainväliseen kisaan Saksan Suhliin viikon päästä eli viikolla 18. Kisa on samalla ensimmäinen EM-näyttökisa Kroatian Osijekiin.

Samalle leirille osallistui myös Marko Leppä valmennettavineen. Lisäksi "koukkupolvia" Tampereelta ja Lempäälästä. Kokonaisuudessaan leiri oli tosi antoisa ajatustenvaihtoineen ja pikku kisailuineen.

Kiitos kaikille mukanaolijoille mukavasta viikosta ! Vuoden kuluttua uudelleen.

Terveisin Reino Peltomäki