Miikka Rintala ja Katja Poutanen voittivat skeetin ja Tommi Andelin ja Mopsi Veromaa trapin Finlandia GP:n Sipoossa
18.5.2009 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Miikka Rintala ja Katja Poutanen voittivat skeetin ja Tommi Andelin ja Mopsi Veromaa trapin Sibbo Skyttegillen järjestämässä Finlandia GP –kilpailussa Sipoossa 16.-17. toukokuuta.

Keski-Suomen Ampujien Miikka Rintala ampui skeetissä 141 (116+25) kiekkoa ja voitti SSG:n Krister Kärjen kiekolla. Hyvinkään Metsästysampujien Karja Poutanen rikkoi naisten skeetissä 81 (60+21) kiekkoa ja jätti SSG:n Jenna Väisäsen kolmen kiekon päähän.

SSG:n Tommi Andelin osui trapissa 133 (113+20) kiekkoon ja otti kauden toisen voittonsa uudella kotiradallaan. Hän oli ylivoimainen, kun Vihdin Ampumaseuran Pasi Oksa hävisi kuusi kiekkoa. Kotiradallaan kilpaillut SSG:n Mopsi Veromaa murskasi 76 (60+16) kiekkoa ja jätti Kirsi Kurtin yhdeksän kiekon päähän.

Täydelliset tulokset löydät SSG:n uusilta nettisivuilta osoitteesta www.ssg-shooting.fi sekä liitteenä että Ampumaurheilunetin tulossivuilta.