Satu Mäkelä-Nummela ja Marjut Heinonen Hälvälässä
21.5.2009 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Haulikon Polar GP Euroopan Cup -osakilpailu pidetään Hälvälässä 22-24.5.2009. Kilpailu on samalla MM- ja EM-näyttökilpailu suomalaisille ampujille kaksoistrapissa, trapissa ja skeetissä. Mukana on 180 haulikkotaituria Suomesta, Ruotsista, Iso-Britaniasta ja Virosta. Naisten trappiin osallistuu Pekingin olympiavoittaja Satu Mäkelä-Nummela ja skeetissä Pekingin olympialaisissa ampunut Marjut Heinonen. Muissa sarjoissa Lahden Ampumaseuran haulikkomiehet Jesse Louhelainen skeetissä sekä Ari Jokinen ja Petri Nummela trapissa haastavat maamme parhaat ampujat edustuspaikoista.

Perjantaina ammutaan kaksoistrap ja lauantaina alkaa trap sekä skeet. Naisten kilpailu lauantaina trapissa ja skeetissä on yksipäiväinen 75 kiekkoa ja 25 kiekon finaali. Miehet ja nuoret ampuvat lauantaina 75 kiekkoa ja sunnuntaina 50 kiekkoa sekä kuusi parasta 25 kiekon finaalin kussakin sarjassa.

Kilpailut alkavat perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina kello 10. Lauantaina ammutaan naisten finaali trapissa ja skeetissä kello 16.30. Sunnuntaina miesten finaalit alkavat kello 14.30.

Teksti: Heikki Keskitalo