Sami Heikkilä tavoittelee mitalia liikkuvan maalin EM-kilpailussa
14.7.2009 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Kangasalalaista Kymppi-64:ää edustava 16-vuotias Sami Heikkilä tavoittelee mitalia poikien liikkuvan maalin normaalijuoksuissa ja sekajuoksuissa ISSF:n ruutiaseiden EM-kilpailussa Kroatian Osijekissa 14.-25. heinäkuuta.

Kangasalalaista Kymppi-64:ää edustava 16-vuotias Sami Heikkilä tavoittelee mitalia poikien liikkuvan maalin normaalijuoksuissa ja sekajuoksuissa ISSF:n ruutiaseiden EM-kilpailussa Kroatian Osijekissa 14.-25. heinäkuuta.

Sami Heikkilä kilpailee poikien liikkuvan maalin normaalijuoksujen kaksipäiväisessä kilpailussa 14.-15. heinäkuuta ja sekajuoksuissa 16. heinäkuuta. Sami Heikkilä on ampunut yhdessä veljensä Tomi-Pekan ja Mårten Westerlundin kanssa poikien pienoiskiväärin sekajuoksujen MM-joukkuekultaa 2008 sekä poikien ilmakiväärin normaalijuoksujen EM-hopeaa ja sekajuoksujen EM-pronssia 2009. Henkilökohtaisissa kilpailuissa hän on laukonut ilmakiväärin normaalijuoksuissa neljänneksi EM-kilpailussa 2009 ja pienoiskiväärin sekajuoksuissa neljänneksi MM-kilpailussa 2008.

Sijoitus- ja/tai tulostavoitteesi normaalijuoksuissa ja sekajuoksuissa?
– Kyllä minä ihan tosissasi kilpailen EM-mitaleista molemmissa lajeissa.

Onko sinulla päälajia vai ovatko molemmat sinulle samanarvoisia?
– Molemmat lajit ovat minulle ihan samanarvoisia.

Miten valmistautumisesi EM-kisaan on sujunut?
– Valmistautuminen EM-kisoihin on sujunut ihan mukavasti. Meillä on ollut juuri sopivasti noita MM-näyttökisoja tässä lähiaikoina. Kilpailuvire on pysynyt sopivana. Ilmatkin ovat olleet sopivat, kun olen päässyt reenaan vähän lämpimässä ilmassa.

Miten valmistauduit viimeisten päivien aikana EM-kisaan?
– Pidin vähän lomaa ennen lähtöä. Perjantaina kävin parturiin, niin eiköhän paketti ole silloin kasassa.