Jarno Mattilan tavoitteena hyvä ja tasainen kilpailu poikien EM-skeetissä
24.7.2009 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Hyvinkään Metsästysampujia edustavan 20-vuotiaan Jarno Mattilan tavoitteena on ampua hyvä ja tasainen kilpailu poikien skeetissä ISSF:n ruutiaseiden EM-kilpailussa Kroatian Osijekissa 24.-25. heinäkuuta.

Jarno Mattila kilpailee poikien skeetin EM-mitaleista 24.-25. heinäkuuta. Hän osallistuu ensimmäisen kerran urallaan EM- tai MM-kilpailuun. Mattila on ampunut ennätyksekseen 118 kiekkoa toukokuun lopussa Hollolan Hälvälässä.

Sijoitus- ja/tai tulostavoitteesi skeetissä?
– Tavoitteenani on ampua mahdollisimman hyvä ja tasainen kilpailu. Koska kyseessä on myös ensimmäinen arvokilpailuni, lähden hakemaan kisoista myös oppia ja kokemusta.

Miten valmistautumisesi EM-kisaan on sujunut?
– Valmistautumiseni kilpailuun on sujunut hyvin. Urheilukoulu on antanut minulle hyvät mahdollisuudet harjoitella varusmiespalveluksen ohessa ja harjoitukset ovatkin sujuneet ihan hyvin. Myös laukauksia on kertynyt sopivasti.

Miten valmistaudut viimeisten päivien aikana EM-kisaan?
– Viimeisten päivien aikana otan rauhallisesti ja yritän rentoutua. Yhtenä päivänä olisi tarkoitus käydä ampumassa vähän, mutta muuten varmaan rauhoitun ihan kotioloissa.