Timo Laitinen jatkaa SLU:n puheenjohtajana
21.11.2009 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

SLU ry:n syyskokous Tampereella valitsi Timo Laitisen jatkamaan järjestön puheenjohtajana vuodet 2010 – 2012

– Lähden innostunein mielin tulevaan kauteen. Liikuntajärjestöissä tehdään ennakkoluulottomasti Visio2020 –työtä. Näissä oloissa yhteinen innostava näky halutusta tulevaisuudesta on tärkeämpi kuin koskaan, Timo Laitinen sanoo.

SLU:n 1. varapuheenjohtajaksi valittiin kansanedustaja Sirpa Paatero ja 2. varapuheenjohtajaksi yrittäjä, liikuntatieteiden maisteri Kirsti Partanen.

Hallituksen jäseniksi valittiin yleisesikuntaupseeri, hankepäällikkö Kalevi Halonen; liikuntatieteiden maisteri, rehtori Jorma Hyytiä; filosofian tohtori Mikael Ingberg; filosofian maisteri, asiantuntija Tuuli Merikoski-Silius; filosofian tohtori, ylijohtaja Petri Pohjonen ja kauppatieteiden maisteri, ex-ministeri Pirjo Rusanen; kauppatieteiden maisteri, toimitusjohtaja Mikko Vanni ja nuorisosihteeri, projektipäällikkö Timo Virolainen.

Hallituksen varajäseniksi valittiin projektijohtaja Sirpa Makkonen ja aluepäällikkö Tapio Mäki.

SLU:n hallituksen muodostavat kolmeksi kalenterivuodeksi valitut puheenjohtaja, kaksi varapuheenjohtajaa ja kahdeksan hallituksen jäsentä sekä kaksi varajäsentä. SLU:n syyskokouksen hallitusvalinnoissa toimittiin nyt ensimmäistä kertaa helmikuussa 2009 hyväksyttyjen uusien sääntöjen mukaisesti, mikä tarkoitti mm. hallituskoon pienenemistä ja mandaattipaikoista luopumista.

Lisätietoa
SLU:n uuden hallituksen (2010-2012) jäsenten yhteystiedot löytyvät täältä.
SLU:n nykyinen hallitus
tästä.
SLU ry:n uudet säännöt
tästä.