Maksuton "Paralympialaiset tutuksi"-materiaali tilattavissa Paralympiakomiteasta
10.12.2009 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Maksutonta "Paralympialaiset tutuksi"-materiaalia on tilattavissa Suomen Paralympiakomiteasta. Ampumaurheilua esittelevät vammaisampuja Minna Leinonen, hänen avustajansa Katariina Pehkonen ja valmentaja Pirjo Peltola.

– Suomen Paralympiakomitean työstämä Paralympialaiset tutuksi -materiaali on jo ensimmäisen kuukautensa aikana osoittanut tervetulleeksi ja tarpeelliseksi. Materiaali julkistettiin marraskuun alussa Liikuntamaa -tapahtumassa, jossa sen saivat Paralympiakoulupäiviin ryhmänsä kanssa osallistuneet opettajat. Lisäksi materiaali on ollut esillä Lasten liikuttajat -seminaarissa. Myös siitä tehdyt lehtijutut ovat poikineet tilauksia., Paralympiakomitea tiedottaa.

– Isompi postitus materiaalia lähtee kouluille tammikuussa, jolloin Paralympiakomitean, Olympiakomitean ja Olympia-Akatemian yhteistyössä toteuttama Vancouver 2010-kasvatusmateriaali postitetaan mukaan ilmoittautuneille kouluille.
80-sivuista materiaalia on otettu 600 kappaleen painos. Sitä voi tilata sähköpostitse toimisto@paralympia.fi. Yli kymmenen kappaleen lähetyksistä laskutamme postikulut, materiaali on maksuton.