Katso video ilmapistoolin President's Trophy -kilpailusta
11.3.2010 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Nuoret ilmapistooliampujat kilpailivat historian ensimmäisen President's Trophyn ilma-aseiden Euroopan mestaruuskilpailussa Norjan Meråkerissa torstaina 11. maaliskuuta. Jännittävän kisan voitti Saksan Philipp Kaefer. Suomalaisampujista kisaan osallistui Anette Källi.

Ensimmäiseen President's Trophyyn pääsi mukaan sekä tyttöjen että poikien EM-kisan kymmenen parasta. Anette Källi sijoitui tyttöjen EM-kisassa kymmenenneksi.

President's Tropy on yksinkertaisesti pudotuskilpailu, jossa jokaisen laukauksen jälkeen pudotetaan huonoimman osuman ampunut. Vaikka osumat tulkataan finaaliammunnan tapaan kymmenyksittäin, ilmapistoolin kisassa pudotettiin parikin kertaa kaksi ampujaa kerrallaan, kun he ampuivat tasatuloksella huonoimman tuloksen.

Videon löydät täältä.