Ari Meinander ryhtyi myymään patruunoita, ilma-aseita ja ampumatarvikkeita
17.3.2010 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Pistooliampuja Ari Meinander on hankkinut ase-elinkeinoluvan ja on ryhtynyt myymään patruunoita, ilma-aseita ja ampumatarvikkeita. Meinander myy Lapua-patruunoita ja Walther-ilma-aseita.

– Olen saanut ase-elinkeinoluvan helmikuun lopulla. Myyn patruunoita, ilma-aseita ja tarvikkeita urheiluampujille ja reserviläisille. Myyntiin tulevat Walther-ilma-aseet ja Lapua-patruunat. Myyn myös muita patruunamerkkejä, sysmäläinen Ari Meinander kertoo.

– Voin jatkossa testata ampujien aseisiin sopivat patruunat. Minulla on jo käytössä pistoolipenkki ja kivääripenkki tulee muutaman viikon päästä. Testejä voin tehdä Sysmässä 25 metrin sisäradalla ja lumien sulettua Luhangan ulkoradalla. Kalusto on siirrettävissä, joten voin sen tuoda mukanani muuallekin. Testaus maksaa 30 euroa aseelta ja se sisältää testipatruunoita vähintään 5 eri patruunaa tai erää.

Ari Meinanderin tuotteisiin pääsee tutustumaan ilma-aseiden SM-kilpailussa Suomen Urheiluopiston Vierumäki-areenassa 19.-21. maaliskuuta. Hän on myyntipisteineen paikalla perjantaista sunnuntaihin.

Toiminimi Ari Meinanderin nettisivut löytyvät osoitteesta http://www.arimeinander.com/.