Hanna Etula ja Marjo Yli-Kiikka pääsivät aikataulun mukaan Pekingistä koti-Suomeen
22.4.2010 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Kivääriampujat Hanna Etula ja Marjo Yli-Kiikka olivat onnekkaita ja pääsivät matkustamaan aikataulun mukaan maailmancupin Pekingin-kilpailusta koti-Suomeen torstaina 22. huhtikuuta. Finnairin Pekingin-lento laskeutui Helsinki-Vantaan lentokentälle iltapäivällä.

– Meillä kävi hyvä tsäkä, kun pääsimme oikeaan aikaan ja oikeaan paikkaan. Vielä matkan aikana kerrottiin, että on mahdollista, että joudumme laskeutumaan Tallinnaan tai Turkuun. Se on pieni murhe, että yksi kisa jäi ampumatta, Marjo Yli-Kiikka totesi.

Hän ja Hanna Etula ehtivät ampua maailmancupissa ilmakiväärikisan, jossa Hanna oli 11:s ja Marjo 20:s. Alkuperäisen aikataulun mukaan naisten pienoiskiväärin asentokilpailu piti ampua eilen keskiviikkona, mutta kisa siirtyi käytäväksi tänään torstaina, kun Kiinassa oli eilen kansallinen surupäivä. Läntisen Kiinan maanjärjistyksessä kuoli 2000 ihmistä 14. huhtikuuta.

– Saimme Finnairilta tekstiviestin lennosta yöllä kello 4. Meillä oli kuljetus radalta kello 6.30, Marjo Yli-Kiikka kertoi.

– Meidän kanssamme yhtä aikaa kotiin lähtivät Ison-Britannian kaksoistrapparit. He eivät ehtineet ampua kisaansa ollenkaan, kun heidänkin kisansa siirrettiin eiliseltä päivältä tänään ammuttavaksi. He olivat eilen harjoittelemassa radalla. Mekin ammuimme pienoiskiväärillä harjoituksen.

Marjo Yli-Kiikan mietteitä voit lukea Isonkyrön Metsästys- ja Ampumaseuran nettisivuilta: http://imas.sporttisaitti.com/tiedotearkisto/?num=12577.