L-S:n alueen ilma-aseiden AM-kisat
5.2.2011 klo 12:00

Kilpailun ensimmäisenä päivänä ammuttiin ilmakiväärin naisten sarja, yleinen sarja sekä pistoolin ikäkausisarjat. Kilpailun yhteydessä ammuttiin myös karsinta Kultahippu-sarjojen finaaleihin, jotka kisataan Turussa huhtikuun alussa.

Naisten ilmakiväärissä ammuttiin hyviä tuloksia. Kankaanpään Ampujia edustava Hanna Pitkänen voitti tuloksella 394. Toiseksi tuli Ålands Sportskytteföreningin Elin Liewendahl samalla 394 tuloksella. Tasatulokset ratkaistaan sisäkymppi-säännön perusteella, Hannalla oli kymppejä 28 ja Elinillä 25. Mainittakoon, että Elin on valittu ilma-aseiden EM-kisoihin. Kisät pidetään Italian Bresciassa 1. – 7. maaliskuuta.
Ilmakiväärin yleisessä sarjassa tulostaso ei yltänyt aivan naisten sarjan tasolle, mutta hyvää tasaista kansallista  tasoa nähtiin tässäkin sarjassa. Punkalaitumen Kunnon Antti Mäkelä vei voiton tuloksella 588. Toiseksi tuli Rauman urheiluampujien Mauri Ranta 587 ja kolmas oli ÅSSF:n Andreas Virtanen 586.

Kisat jatkuvat sunnuntaina, jolloin ammutaan ilmapistoolin naisten sarja, yleinen sarja, ilmakiväärin ikäkausisarjat sekä 10m liikkuva maali.