Marjut Heinonen skeetin 39:s, Timo Laitinen viidentenä Sydneyn maailmancupissa
30.3.2011 klo 12:00

Marjut Heinonen sijoittui naisten skeetissä 39:nneksi Australian Sydneyssä järjestettävässä Kansainvälisen ampumaurheiluliiton ISSF:n maailmancupissa. Timo Laitinen on kahden kilpailupäivän jälkeen viidentenä miesten skeetissä.

Oulun Seudun Haulikkoampujia edustava Marjut Heinonen rikkoi 63 kiekkoa. Kilpailun voitti USA:n Kimberly Rhode Harryman tuloksella 97 (72+25). Sairasteluista kärsinyt Heinonen ampui ensimmäisen päivän tuloksekseen 20 ja oli sijalla 38. Toisena päivänä hän ampui 22+21.

Miesten skeetissä Timo Laitinen nousi ensimmäisen päivän 11:ltä sijaltaan viidenneksi. Sibbo Skyttegille -seuraa edustava Laitinen on rikkonut nyt 74 kiekkoa (25+24+25). Laitisen seuratoveri Lauri Leskinen oli ensimmäisen päivän jälkeen seitsemäntenä, mutta putosi toisena päivänä ammutun sarjan jälkeen 14:nneksi tuloksellaan 73 (24+25+24).

Suomen kolmas edustaja kilpailussa on Oulun Seudun Haulikkoampujien Heikki Meriluoto, joka on 75 kiekon jälkeen sijalla 19 (24+24+24).

Miehet ampuvat torstaina eli kisojen päätöspäivänä viimeiset 50 kiekkoa ja 25 kiekon finaalin.

Kansainvälisen ampumaurheiluliiton ISSF:n maailmancup on ollut käynnissä Sydneyssä viime viikon keskiviikosta lähtien. Cupiin on osallistunut runsaat 700 urheilijaa 68 maasta.

ISSF:n kaikkien lajien maailmancup
Sydney, Australia 23.-31.3.2011

Tuloksia ke 30.3.

Naisten skeet 75 kiekkoa + 25 kiekon finaali: 1) Kimberly Rhode Harryman USA 97 (72+25), 2) Caitlin Connor USA 96 (71+25), 3) Danka Bartekova Slovakia 95 (71+24), 4) Ning Wei Kiina 94 (72+22), 5) Therese Lundqvist Ruotsi 92 (72+21), 6) Heng Zhang Kiina 92 (71+21), … 39) Marjut Heinonen Suomi 63.

Miesten skeet 2/3 kilpailupäivän jälkeen (75/125 kiekkoa): 1) Aleksei Skorobogatov Venäjä 75, … 5) Timo Laitinen Suomi 74, … 14) Lauri Leskinen Suomi 73, … 19) Heikki Meriluoto Suomi 72.