ESC päivittänyt taas olympiapaikkatilanteen
23.5.2011 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Kai Jahnsson.

Euroopan ampumaurheiluliitto (ESC) on päivittänyt eurooppalaiset olympiamaapaikkoja saavuttaneet maat ja urheilijat. Suomella on nyt kolme maapaikkaa Lontoossa vuonna 2012 järjestettäviin olympialaisiin.

ESC:n päivitys on tehty sunnuntaina 22. toukokuuta Yhdysvaltain Fort Benningissä päättyneen kivääri- ja pistoolilajien maailmancupin jälkeen.

Suomen Kai Jahnsson saavutti paikan 17. toukokuuta miesten ilmapistoolissa Fort Benningissä, ja ennen häntä olympiamaapaikat olivat saavuttaneet Mira Suhonen (ilmapistooli) ja Satu Mäkelä-Nummela (trap). Suhonen sai paikan viime vuoden elokuussa Saksan Münchenissä järjestetyissä MM-kilpailuissa ja Mäkelä-Nummela huhtikuussa Pekingissä järjestetyssä haulikkolajien maailmancupissa.

ESC:n päivitykset oheisissa liitteissä.