Etelä-Suomen nuoria edustusampujien järjestämällä leirillä
27.11.2011 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Suomen edustusampujat Hanna Etula ja Henri Häkkinen järjestivät ampumaleirin nuorille kivääriampujille Tanhuvaaran urheiluopistolla 18.–20.11.2011. Leirin osanottajista yli puolet tuli SAL:n Etelä-Suomen alueelta yhden edustaessa PAS:a ja viiden ESF:ä. Kokeneet edustusampujat jakoivat osaamistaan leiriläisille ampuma-asennon ja tekniikan suhteen keskittyen ilmakiväärin pystyammuntaan. Ammuntatekniikan kehityksessä he osallistivat nuoria ja antoivat heidän kokeilla erilaisia asioita. Ammuntaa kehitettiin siis ampujien ehdoilla ja edistymistä tapahtui. Tauoilla leiriläiset kiersivät opistoa yhtenä tyttö-poikaryhmä, jolla oli äänentasosta ja remakasta naurusta päätellen tosi hauskaa. Hauskanpito jatkui bussissa vielä kotimatkallakin. Leiriläiset pitivät leiriä ammattimaisesti vedettynä ja samalla rentona.