Ilmakiväärin Talvi Cup jatkuu tammikuussa Vierumäellä
21.12.2011 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Ilmakiväärin Talvi Cup -kilpailun toinen osakilpailu ammuttiin Kupittaan kisojen yhteydessä Turussa 10.-11. joulukuuta. Osanottajamäärä lisääntyi hieman edellisestä osakilpailusta. Lisää osanottajia kuitenkin kaivataan tuleviin kilpailuihin.

Kilpailua johtaa tällä hetkellä Y-sarjassa Jouni Jokinen Kuusankosken Ampujista ja Y20-sarjassa Jaakko Björkbacka Lehtimäen Ampujista. N-sarjassa kärkeä pitää Pieksämäen Seudun Ampujia edustava Pauliina Frilander ja liikuntavammaisten sarjassa Minna Leinonen Keski-Suomen Ampujista.

Seuraava osakilpailu on SM-kilpailut Vierumäellä 14.-15 tammikuuta. Kaikki innokkaat mukaan kilpailemaan!

Tulokset ja kilpailukutsu ovat ohessa liitetiedostoina.

Liitteet