Satu Mäkelä-Nummela kauden avausvoittoon Qatarissa
3.2.2012 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Satu työmaalla
Satu tyytyväisenä voittoisan kisan jälkeen

Satu Mäkelä-Nummela avasi olympiavuoden voitolla Qatarissa. Dohassa käydyssä kilpailussa Satu ampui peruskilpailussa 65 (23+22+20) kiekkoa rikki ja lähti toiselta sijalta finaaliin. Kilpailua johti peruskilpailun jälkeen Pekingin hopeamitlisti Zuzana Stefeckova Slovakiasta. 

Finaalissa Satu oli aivan omaa luokkaansa rikkomalla 25 kiekosta 21 ja saaden tulokseksi 86 kiekkoa. Toiseksi tullut Stefeckova rikkoi finaalissa vain 12 kiekkoa jäi tulokseen 80. Kolmas oli Turkin Nihan Kantarci tuloksella 69. 

Kilpailun jälkeen Satu kertoi peruskilpailutuloksen olevan kohtuullinen ja olosuhteisiin nähden hyvän. Kisan aikana oli aikamoinen myrsky ja kiekoilla oli vähä normaalista poikkeavat lentoradat tänään. Finaali oli taas tosi hyvää ammuntaa, parasta pitkään aikaan!

– Tuli tosi tärkeä voitto, kun seuraavat kolme kilpailijaa ovat myös varmistaneet maapaikan Lontoon Olympialaisiin niin on tottakai hyvä saada vähän yliotetta heistä. Olen nyt ollut vuoden alusta kolme viikkoa ampumassa ja tuntuma ammuntaa on jo varsin hyvä. 

– Oli jännä finaali, kun jouduin lähtemään kolmen kiekon taka-ajomatkalta finaaliin, mutta varmasti kokemus ja viime päivien harjoitukset kisaa vastaavissa olosuhteissa auttoivat minut voittoon, Satu kertoi kisan jälkeen. 

Tulokset:

  1. Satu Mäkelä-Nummela                FIN               65+21= 86
  2. Zuzana Stefeckova                      SVK             68+12=80
  3. Nihan Kantarci                            TUR              56+13=69
  4. Ray Bassil                                  LIB               53+13=66
  5. Bana Haji                                   QAT              51+13=64
  6. Noora Al Ali                                QAT              50+12=62