LENTOONAMMUNTA- KURSSI 5, 7.6.12
8.3.2012 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Keski-Suomen Ampujat ry:n haulikkojaosto ja SAL:n Keski-Suomen aluejaosto järjestävät nuorille ja varttuneemmillekin suunnatun haulikkoammunnan perustietokurssin. Kurssin tavoitteena on antaa riittävät valmiudet aloittaa haulikkoammunnan lajikohtainen harjoittelu.

”LENTOONAMMUNTA”- KURSSI

 

Nuorille ja varttuneemmillekin

haulikkoammunnasta kiinnostuneille

 

Keski-Suomen Ampujat ry:n majalla ja haulikkoradoilla 05. ja 07.06 2012 klo 16.30 alkaen

 

Keski-Suomen Ampujat ry:n haulikkojaosto ja SAL:n Keski-Suomen aluejaosto järjestävät nuorille ja varttuneemmillekin suunnatun haulikkoammunnan perustietokurssin. Kurssin tavoitteena on antaa riittävät valmiudet aloittaa haulikkoammunnan lajikohtainen harjoittelu.

 

Ilmoittautuminen 26.05 mennessä sähköpostilla, hpietikainen@saunalahti.fi, tai puhelimella, 050 3096942, josta voit myös kysyä lisätietoja. Kurssille otetaan 20 osallistujaa.

 

SAL:n Keski-Suomen aluejaosto osallistuu nuorten koulutukseen, joten koulutus on nuorille maksuton. Varttuneemmilta, yli 20v peritään kurssimaksuna 50 €, maksuun sisältyvät myös kiekot ja patruunat. Kouluttajilla on mukana haulikkoja, joten omaa ei tarvitse olla, mutta jos sinulla on jo oma haulikko, niin ota se mukaan