Lounais-Suomen alueen nuorten suvisarjakilpailu ilma-aseilla alkaa!
10.5.2012 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Mukana olevat sarjat ovat 8IT,10IT,12VT,14VT,N16,Y16,N18,Y18,N20,Y20 sekä ilmapistoolissa että ilmakiväärissä, ja 12HT ja 14HT sarjat ilmakiväärissä ja tänä vuonna myös liikuntavammaisten Y- ja N20 sarjat. Osanottomaksu on 10€/suoritus.

Tänä vuonna osakilpailuja on viisi:
17.5. Kankaanpää
19.6. Mynämäki (päivämäärä varmistuu 18.5. jälk.)
9.-22.7 ammuttava kierros kotiradoilla
25.8. Turku
ja 15.9. Pori

Yksittäisissä osakilpailuissa ei jaeta palkintoja, vaan palkinnot jaetaan vasta viimeisen osakilpailun yhteydessä. Osakilpailuissa jaetaan sijoituspisteitä seuraavasti: I-sija 10p, II-sija 7p, III-sija 5p,       IV-sija 3p, V-sija 2p ja VI:sta sijasta eteenpäin kaikille 1p. Kolmen parhaan osakilpailun sijoituspisteet otetaan huomioon lopputuloksissa. Mikäli ampujia päätyy tasapisteisiin, ratkaisee kaikkien osakilpailuissa ammuttujen tulosten keskiarvo järjestyksen.

Tänäkin vuonna tulee olemaan yksi arvottava palkinto. Arvontaan osallistuu kaikki vähintään kahteen osakilpailuun osallistuneet ampujat. Arpoja saa arvontaan 2-5 riippuen siitä, monessako osakilpailussa on ollut mukana. Palkinto tulee tänäkin vuonna olemaan jokin arvokas tavarapalkinto, joka selviää kahden ensimmäisen osakilpailun jälkeen. Kunhan palkinto on päätetty, niin siitä ilmoitetaan alueen sivuilla ja kaikkiin seuroihin, joista on siihen mennessä ollut osanottajia.

Nuo kotiratakierroksen tulokset tulee lähettää minulle sähköpostitse viimeistään 23.7.! Tuloksista tulee ilmetä lopputuloksen lisäksi sarjojen tulokset ja sisäkympit. Pistetilanteen pyrin saamaan alueen sivuille mahdollisimman pian joka osakilpailun jälkeen.

Mikäli on suvisarjakilpailuun liittyviä kysymyksiä, niin lähettäkää minulle sähköpostia tai soittakaa!

Kilpailukutsut ilmestyvät alueen sivuille heti, kun järjestävät seurat ovat ne alueen tiedottajalle lähettäneet!

Antoisaa suvisarjakilpailua kesäkaudelle 2012.
Juhani Forsman
Lounais-Suomen alueen nuorisopäällikkö
juhani.f@gmail.com         puh.0505692524