Teemu Lahti tähtäsi viidenneksi Hannoverissa
13.5.2012 klo 12:00

Hannoverissa pistoolin ensimmäisessä Eurooppa cupissa käytiin tänään viikonlopun toinen kisa. Vakiopistoolin kisan voitti Norjan Pål Hembre tuloksella 567. Suomen Teemu Lahti viides tuloksella 563. Suomussalmen Urheiluampujien Jorma Jäntti jäi harmittavasti vain pisteen päähän loppukaudesta kisattavasta Eurooppa cupin finaalista.

ESC Cupin toisena kisapäivänä käytiin vakiopistoolin kilpailu, jossa voiton vei myös eilisestä kisasta kultamitalin ottanut Norjan Pål Hembre tuloksella 567. Paras suomalainen oli Teemu Lahti viidennellä sijallaan.  Lahti ampui tuloksen 563. Jorma Jäntti oli tänään kisan seitsemäs tuloksella 562. Jäntti jäi harmittavasti vain pisteen päähän kauden lopussa ammuttavasta finaalista. Teemu Lahdella on  jo finaalipaikka viime kauden tuloksien perusteella.

Iso- ja vakiopistoolin lajivalmentaja Marko Leppä oli sunnuntaina huomattavasti tyytyväisempi miesten ammuntaan.

– Nyt näytti jo paremmalta.  Ammunta oli hyvää, muutamaa pientä virhettä lukuun ottamatta. Tänään oli jo hyvin pienestä kiinni, ettei tullut nappisuoritusta, Marko Leppä kiitteli.

Marko Räsänen oli tänään vakiopistoolikisan 19:s tuloksella 551 ja Ari Meinander 23:s tuloksella 546.

Valmentaja Marko Leppä totesi, että Hannoverin kauden aloitus oli joukkueelta kaiken kaikkiaan hyvä. Seuraava osakilpailu, on kuukauden päästä Tanskassa. Heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna ESC Cup osakilpailu pidetään Haminassa.