Leskinen ja Yli-Kiikka Kesä Cupin johdossa
14.6.2012 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

SAL:n kiväärijaoston järjestämässä 50m makuun Kesä Cupissa ensimmäinen osakilpailu on käyty viime viikonloppuna Karelia Matchissa Kontiolahdella. Y- ja Y50-sarjaa johtaa Kalle Leskinen Kontiolahden Urheilijoista. N-sarjan kärjessä on Marjo Yli-Kiikka Isonkyrön Metsästys- ja Ampumaseurasta.

Seuraava osakilpailu on Matin Kisat Mikkelissä 16.-17. kesäkuuta. Kaikki ampujat rohkeasti mukaan kilpailuun, sillä vielä on loistavat mahdollisuudet menestyä! Etenkin nuorten sarjoihin toivomme runsaasti osanottajia.

Kaikki osanottomaksut käytetään palkintoihin, joten hyviä palkintoja on luvassa.

Ilmoittautuminen kilpailupaikalla tai sähköisesti kilpailukutsun mukaisesti. Lisätietoja tarvittaessa antaa Toni Matilainen: 040 829 4935 tai matilainen.t@gmail.com

Liitteenä kilpailukutsu ja ensimmäisen osakilpailun tulokset.