Rutonen ja Puhakka jatkoon
29.6.2012 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Antti Puhakka teki hyvän 596 pisteen tuloksen torstaina Lapuan European cupin 300 m kiväärilajien karsintakilpailussa.

Juha Rutonen ja Antti Puhakka selvittivät torstaina tiensä 300 m kiväärin makuuasennon varsinaiseen kilpailuun, joka ammutaan perjantaina Ruotsin Eskilstunassa. Muilta osin suomalaisten päivä Lapua European cupissa oli synkähkö. Kari Pennasen kivääri tuli tiensä päähän ja kouvolalainen joutui keskeyttämään. Juho Aution karsinnan pilasi yksi "karkulainen", joka osui kolmoseen.
Suomalaisten tulokset: Kivääri 300m 60 laukausta makuuasennon karsinta, 1. erä: Juha Rutonen 592, Juho Autio 577. 2. erä: Antti Puhakka 596, Antti Kajan 579, Kari Pennanen 344. Pennanen joutui aserikkonsa vuoksi keskeyttämään neljännessä sarjassa.
Lapua European cupin tulokset löytyvät sivustolta WWW.live.sius.se
SAL viestintä