Marjo Yli-Kiikan vire kestää
1.7.2012 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Marjo Yli-Kiikka löysit kympit Salon Seudun Ampujien kisojen toisenakin päivänä sunnuntaina. Seinäjokelainen laukoi 3×20 laukauksen asentokilpailussa mainion 585 pisteen tuloksen. Se osoittaa hänen olevan hyvässä tuloskunnossa olympiakisojen alla.

Mainiossa kunnossa on myös kiväärilajien suuri lupaus, Juho Kurki. Kankaanpääläinen laukoi täysottelun peruskilpailussa 1164 pisteen mainion tuloksen.

Salossa tehtiin muitakin piristäviä tuloksia. 20-vuotiaiden sarjassa Jaakko Björkbacka teki kiväärin täysottelussa 1145 pisteen tuloksen ja Haminan Aleksi Leppä jäi hänestä vain pisteen päähän. Björkbacka laukoi lauantaina makuuasennosta 595 pisteen tarkkuudella.

Pistoolilajeissakin tehtiin muutama ilahduttava tulos. Sari Björkbacka laukoi naisten urheilupistoolissa 570 pisteen tuloksen. Kotkan Ampumaseuran Kirsti Kaaro tehtaili 50 metrin pistoolissa uudeksi ennätykseksi 527 pisteen tuloksen.

Tulokset löytyvät osoitteesta www.sasa.fi

SAL viestintä