2012 suvisarjan kotiratakierros käynnissä
10.7.2012 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Käynnissä olevan kahden viikon aikana ammutaan suvisarjan kotiratakierros. Tulokset lähetetään seuroittain alueen nuorisopäällikkö Juhani Forsmanille viimeistään 23.7. Täydellisen ohjeistuksen näet avaamalla koko uutisen.

"Tervehdys. Nyt on alkanut tuo kahden viikon jakso, minkä aikana ammutaan kotiradalla tulos tämän vuotista suvisarjakilpailua varten. Toimikaa viimevuotiseen malliin, eli ammutaan yksi tulos per osallistuja. Sen verran tarkennusta, että ammutaan tuo tulos tosiaan vain kerran eikä ammuta useampia tuloksia ja lähetetä parasta niistä! Eli jo ennen radalle menoa täytyy päättää milloin tuo tulos ammutaan ja se sitten laitetaan virallisiin tuloksiin meni hyvin tai… erittäin hyvin!!!

Lähettäkää tulokset seuroittain sähköpostitse minulle ( juhani.f@gmail.com ) viimeistään 23.7.! Tuloksissa pitää olla lopputuloksen lisäksi sisäkymppien määrä ja 10lk sarjojen tulokset mahdollisten tasatulosten varalta. Laitan paluupostissa alueen tilinumeron. Tilille maksetaan 7€/osallistuja (myös seuroittain).

T:Juhani Forsman

SAL:n Lounais-Suomen alueen nuorisopäällikkö"