Uusi lisenssikausi on 15 kuukautta pitkä
20.9.2012 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Uusien lisenssikaavakkeiden postitus on alkanut niille, jotka ovat lunastaneet lisenssin päättyvällä kaudella. Kaavakkeiden pitäisi olla perillä ensi viikon aikana.

Ensi lisenssikauden pituus on 15 kuukautta, koska kilpailukausi siirtyy kalenterivuoteen. Lisenssikausi on 1.10.2012-31.12.2013.

Tarkista laskusta seurasi. Jos se on virheellinen, niin tee muutos sähköpostilla osoitteeseen maila.pynnonen@ampumaurheiluliitto.fi tai puhelimitse (09) 348 12481.

Vakuutusyhtiö on nostanut tapaturmavakuutuksen ikärajan 80 vuoteen. Tämä mahdollistaa vastuu- ja tapaturmavakuutuksen sisältämän kilpailulisenssin (35 e) myös ikämiehille. Edelleen yli 70-vuotias voi lunastaa myös 11 e lisenssin, joka sisältää vain vastuuvakuutuksen.

Tarkista, että maksat oikean lisenssimaksun. Jos maksu on väärin – vaikka vain euron isompi tai pienempi – niin maksu menee virhelistalle, eikä muovikorttia tule ennen virheen korjaamista.

Älä käytä edellisten vuosien maksulomakkeita. Käytä aina laskussa olevaa viitenumeroa. Viitenumero kohdistaa maksun aina suoraan sinun tietoihisi.

Lisätietoja saa tarvittaessa Maila Pynnöseltä (yhteystiedot edellä).