Marko Leppä pistoolijuryn jäseneksi EM-Tanskaan
13.11.2012 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Euroopan Ampumaurheiluliitto (ESC) on nimennyt Marko Lepän pistoolijuryn jäseneksi ensi vuonna Tanskassa järjestettäviin ilma-aseiden EM-kilpailuihin.

Pistoolijuryn muut jäsenet ovat Manfred Wölke (Saksa), Andrew Walls (Norja) ja Kirsten Sanders (Tanska). Haminalainen Leppä on nimetty myös asetarkastukseen saksalaisen Willi Grillin ja tanskalaisen Erik Skovmandin kanssa.

ESC:n mukaan Odensessa järjestettäviä kilpailuja johdetaan ”erittäin kokeneiden ja osaavien ihmisten toimesta”. Leppä toimi helmikuussa Vierumäellä järjestettyjen vastaavien kilpailujen johtajana.

Ilma-aseiden EM-kilpailut järjestetään Odensessa 25.2.-3.3. Kisojen tekninen delegaatti on Ghislaine Briez Ranskasta.

– On tosi kiva lähteä Tanskaan. Varsinkin nyt on hommia, kun on pistoolijuryn lisäksi asetarkastuskin. Eipä jää luppoaikaa. Aika vähäisellä määrällä juryn jäseniä meinaavat hoitaa homman. Kun meillä oli EM-kisat, niin B-lisenssin omaavia oli täysin oikeuksin ikään kuin "harjoittelemassa" juryn hommia. Harmi, ettei Tanska tehnyt samoin, Leppä sanoo.

– Kivaa on myös se, että uskoakseni omia valmennettaviani tulee useampi ampumaan kisoihin. Pääsen heitä jeesaamaan ja näkemään miten he ampuvat.

Lisää tietoa Odensen EM-kilpailuista löydät täältä.