Kai Jahnsson seitsemäs CISM:n kisoissa
5.12.2012 klo 12:00

Kai Jahsson teki upean nousun sotilaiden maailmanmestaruuskilpailujen isopistoolin henkilökohtaisessa kilpailussa varhain keskiviikkona Suomen aikaa. Jahnsson oli tarkkuusosion jälkeen 22., mutta hieno pikaosio nosti miehen seitsemänneksi.

Isopistoolin henkilökohtaiseen kilpailuun selvityivät eilisessä joukkuekilpailuna ammutussa karsinnassa Petri Ylinen, Kai Jahnsson ja Marko Räsänen. Miesten hieno ammunta oli tuoda Suomelle pitkään kaivatun mitalin, mutta se jäi yhä odottamaan tulevia päiviä.

Keskiviikkoaamun ammunta muistutti hyvin paljon karsintaa suomalaisten ollessa tarkkuusosion jälkeen noin puolen välin paikkeilla neljänkymmenen ampujan kisassa. Jokainen suomalainen ampui hienon pikaosion jä kohensi hyvin sijoitustaan kovatasoisessa kilpailussa.

Parhaiten Suomen joukkueesta ampui Kai Jahnsson sijoittuen lopulta seitsemänneksi. Jahnssonin lopputulos oli 582 (287+295). Mies oli pelkkää hymyä hyvin menneen pikaosion jälkeen. "Lähtipä mukavasti", Jahnsson myhäili ammunnan päätyttyä.

Suomen toiseksi parhaan suorituksen teki Petri Ylinen ampuen pinnaa Jahnssonia vähemmän eli 581 (287+294). Tulos oli Ylisen kauden paras, jolla irtosi 10. sija. Marko Räsänen ampui sijoitukseen 21. tuloksella 574 (286+285).