Anette Källi ilmapistoolin kahdeksas Berliinissä
16.4.2013 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Lehtimäen Ampujia edustava Anette Källi sijoittui kahdeksanneksi naisten ilmapistoolissa viikonvaihteessa Berliinissä järjestetyissä kansainvälisissä kilpailuissa.

Berliinissä järjestettyihin kansainvälisiin kilpailuihin osallistui kolme suomalaista, jotka kaikki olivat naispistooliampujia. Anette Källin lisäksi kilpailemassa olivat Kokkolan Metsästys- ja Ampumaseuraa edustava Ritva Karri ja Reetta Hynninen Poliisien Ampumaseurasta.

Källi tähtäsi naisten ilmapistoolin peruskilpailussa tuloksen 377. Finaalissa hänen tuloksensa oli 74,0, jolla hän sijoittui kahdeksanneksi. Karri sijoittui yhdeksänneksi tuloksellaan 373. Hynnisen tulos 371 oikeutti 11. sijaan.

Naisten 25m pistoolissa Karri oli samoin yhdeksäs (563). Hynninen oli 20:s tuloksellaan 545.

Kilpailun kaikki tulokset löydät täältä.