Universiadien ammunnoissa vilkas suomalaispäivä
12.7.2013 klo 12:00

Naisten 10 metrin ilmapistoolin kilpailussa olivat mukana Annukka Riutta ja Tiina Jänkälä. Riutta ampui neljällä sarjalla pisteet 365 (48:s) ja Jänkälä 371 (34:s). Finaaliin vaadittiin 380 pistettä.

Tampereen yliopistossa opiskeleva Pauliina Frilander-Soini oli 36:s naisten 10 metrin ilmakiväärin kilpailussa ampumalla neljä tasaista sarjaa. Keskiarvolla 10.200 paukutelleen Frilander-Soinin yhteispisteet olivat 408.00. Finaalipaikka jäi haaveeksi.

Trap-ammunnan kovatasoisissa kilpailuissa Micaela Qvarnström sijoittui naisten puolella sijalle 12 pudottamalla 58/75 kiekkoa. Finaaliin vaadittiin 64 kiekon hajoitus. Naisten alkukilpailuiden kärkikolmikosta löytyi muun muassa tämän vuoden maailmancupin hopeamitalisti Catherine Skinner (AUS).

"Olen ihan tyytyväinen suoritukseeni. Finaaliin pääsi 64 pisteellä ja se jäi vähän harmittamaan, sillä tuon pistemäärän saavuttaminen on ihan realistinen tavoite", trap-ampuja Qvarnström kommentoi suoritustaan.

Miesten kilpailussa Juho Hannonen on 75 kiekon jälkeen 18:s tuloksella 64. Huomenna ammutaan vielä 50 kiekkoa.