Ampumaurheilu esillä Kuopion Tie tähtiin -tapahtumassa
19.9.2013 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Suomen Paralympiakomitea järjestää yhdessä paikallisten toimijoiden kanssa Tie tähtiin -päivän Kuopio-hallissa lauantaina 21. syyskuuta. Myös ampumaurheilu on esillä.

Tapahtumassa on mahdollisuus tutustua ja kokeilla vammaisurheilulajeja. Lisäksi ohjelmassa on lajinäytöksiä ja urheilijavieraina paralympiaurheilijoita. Tapahtuman kasvoina on tuore paralympia- ja MM-mitalisti Marjaana Heikkinen (ent. Huovinen).

Tapahtuma alkaa Kuopio-hallissa kello 11 ja päättyy kello 15 (Opistotie 4, Kuopio). Ampumaurheilun lajiesittely on kello 12.15. Haastateltavana on Heikki Pääkkönen. Lajipisteet ovat avoinna koko ajan.

Tie tähtiin -hanke lanseerattiin vuonna 2008 Pekingin paralympialaisten jälkeen, ja se on Suomen Paralympiakomitean työväline turvaamaan vammaishuippu-urheilun tulevaisuus. Tavoitteena on löytää kilpaurheilun pariin lahjakkaita ja motivoituneita uusia kykyjä.