Minna Leinonen tähtäsi EM-kisojen kuudenneksi
24.10.2013 klo 12:00

Minna Leinonen.

Minna Leinonen on sijoittunut kuudenneksi pienoiskiväärin R9-kilpailussa Espanjan Alicantessa torstaina jatkuneissa paralympia-ampujien (IPC) EM-kilpailuissa.

Keski-Suomen Ampujia edustavan Minna Leinosen tulos oli 617,2 pistettä. Hänen sarjansa olivat 103,7+103,8+102,6+99,3+104,0+103,8.

Leinonen sanoi, ettei vain pystynyt tänään parhaimpaansa.

– Kuudes sija ei ole huono, mutta neljäs sarjani oli ihan katastrofi. En tiedä miksi se oli niin vaikea, hän harmitteli.

– Mutta huomenna on ”tärkeämpi” kilpailu eli ilmakivääri. Toivottavasti onnistun siinä paremmin, hän sanoi.

Ukraina otti kilpailussa kaksoisvoiton. Pavol Volynets voitti kultamitalin uudella ME-tuloksella 625,4. Vasili Kovaltshuk hävisi hänelle 1,9 pistettä. Leinonen hävisi pronssimitalin 3,7 pisteellä.

IPC:n EM-kilpailut
Alicante, Espanja

Tuloksia to 24.10.

R9, pienoiskivääri makuu 60 ls, luokka SH2: 1) Pavlo Volynets Ukraina 625,4 (ME), 2) Vasili Kovaltshuk Ukraina 623,5, 3) Dragan Ristic Serbia 620,9, 4) James Bevis Iso-Britannia 619,1, 5) Ivica Bratanovic Kroatia 619,0, 6) Minna Leinonen Suomi 617,2.