Unelma-Arvan ensimmäinen kultaharkko luovutettiin voittajalle
14.11.2013 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Urheilun Unelma-Arvassa "ei voittoa" -arpa voi olla yllättävän arvokas. Mikaela Ingberg luovutti keskiviikkona ensimmäiselle lisäarvonnan voittajalle 20 000 euron kultaharkon. Voitto meni Lahden suunnalle.

Voiton ansioista liikunnallinen lapsiperhe pääsee toteuttamaan mieleisensä ulkomaanmatkan, kerrotaan Unelma-arvan tiedotteessa.

Suomen suurimmat urheilun ympärivuotiset tavara-arpajaiset käynnistyivät lokakuussa. Arpajaiskonseptissa on mahdollisuus tukea urheiluseuratoimintaa eri tavoin eli joko ostamalla kerta-arpoja paikalliselta seuralta, tilaamalla arpoja kotiin kerran kuukaudessa tai jatkossa myös tilaamalla arvan tekstiviestillä.

Unelma-Arpa on Valon ja 16 urheilujärjestön käynnistämä Suomen suurin ja monipuolisin arpajainen, joka laajeni lokakuussa urheiluseurojen aloittaessa kerta-arpojen myynnin eri puolella Suomea. Tavoitteena on kerätä yli kaksi miljoonaa euroa kaikkien lajien urheiluseuroille sekä lasten ja nuorten urheilun tukemiseen.

Urheilun Unelma-Arpa on ympärivuotinen ja jatkuva toimintamalli. Yksi arpa maksaa kuusi euroa, josta urheiluseura saa arpoja myydessään jopa kolme euroa. Jokainen arpaostos tarjoaa ostajalle mahdollisuuden olla mukana tukemassa toimintaa, jonka kohde on tuttu ja sisältö kauaskantoista.

Unelma-Arvassa joka viides arpa voittaa ja mahdollistaa jopa 200 000 euron arvoisen tavaravoiton. Jos arvassa ei ole voittoa, voi arvalla osallistua lisäarvontaan, jossa voi voittaa muun muassa lehtipaketteja ja päävoittona kultaharkon. Uutta on, että voittoarvan ostaja saa valita mieleisensä voiton voittoluokan mukaan ja voi kerryttää omaa voittoaan pienestä suuremmaksi omalla voittotilillään.

www.unelma-arpa.fi
www.facebook.fi/UrheilunUnelmaArpa