Vesa Saviahde putoavien taulujen Suomen mestariksi
27.1.2014 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Pohjois-Hämeen Ampujien Vesa Saviahde voitti viikonvaihteessa järjestetyn putoavan taulun yleisen sarjan Suomen mestaruuden. Hän voitti loppuottelussa Raseborgs Skyttar -seuraa edustavan Niklas Hyvärisen 3-1.

Joukkuekilpailun voitti Kymppi-64:n I-joukkue, jossa ampuivat Sami Heikkilä, Jani Suoranta ja Tomi-Pekka Heikkilä.

Putoavan taulun SM-kilpailut järjestettiin Kangasalan Pitkäjärven liikuntahallissa. Samassa yhteydessä järjestettiin myös 10m liikkuvan maalin ikämiesten ja -naisten SM-kilpailut sekä liikkuvan maalin 10m normaalijuoksujen kilpailu, joka oli järjestävän seuran eli Kymppi-64:n 50-vuotisjuhlakilpailu.

Juhlakilpailun Y-sarjan ykkönen oli Sami Heikkilä, joka voitti kultamitaliottelussa Saviahteen 7-5. Pronssiottelussa RS:n Krister Holmberg oli Tomi-Pekka Heikkilää parempi pistein 6-3. Holmberg oli peruskilpailun paras tähdättyään 579 pistettä. Y20-sarjan voittajan Jani Suorannan peruskilpailun tulos oli 565. Kakkoseksi sijoittunut Satakunnan Ampujien Heikki Lähdekorpi tähtäsi peruskilpailussa tuloksen 571.

Kaikki tulokset löydät täältä.