Mopsi Veromaa trapin yhdeksäs Kyproksen GP:ssä
21.3.2014 klo 12:00

Mopsi Veromaa on sijoittunut Kyproksen GP-kilpailun naisten trapissa yhdeksänneksi. Sibbo Skyttegillen Veromaa rikkoi kauden avauskilpailussaan Nikosiassa 62 kiekkoa (19+20+23). Peruskilpailun parhaan tuloksen (69) teki Venäjän Lilia Valejeva. Hän sijoittui kilpailussa lopulta kuudenneksi.

– Valitettavasti hyvä kenraali, huono show. Viralliset harjoitukset lupasivat paljon parempaa. Eksyipä sinne heti aamuun yksi täysikin. Vikaan sarjaan sain huomattua pikkuvirheen, ja onnistuin sitä poistamaan. Päivän positiivisin asia oli varmasti se, että se oli nousujohteinen, Veromaa sanoi.

– Sain kivuttua aika hänniltä yhdeksänneksi. Shoot off jäi harmittavasti vain yhden kiekon päähän.

– Sää oli hieno, ja kilpailijoita oli upeasti kahdestatoista eri maasta.

Kisan ykkönen oli Venäjän Natali Zvjagintseva. Hän voitti kultamitaliottelussa maannaisensa Tatjana Barsykin 12-11. Naisten trapiin osallistui 21 ampumaurheilijaa.

Veromaa, 33, sijoittui vuoden 2012 EM-kilpailuissa yhdeksänneksi ja viime vuoden MM-kilpailuissa 38:nneksi. Hänen päätavoitteensa on asetettu syyskuulle, jolloin Espanjan Granadassa ovat Kansainvälisen ampumaurheiluliiton (ISSF) joka neljäs vuosi järjestettävät kaikkien lajien MM-kilpailut.

Kyproksen GP-kilpailu
17.-24.3. Nikosia, Kypros

Tuloksia pe 21.3.

Naisten trap 75 kiekkoa + finaali: 1) Natali Zvjagintseva Venäjä 64+13+12, 2) Tatjana Barsyk Venäjä 65+11/uusinta 4+11, 3) Marina Sauzet Ranska 67+11/4+11/1, 4) Ljud Pshenitshnikova Venäjä 65+11/1+11/0, 5) Mariya Dmitrijenko Kazakstan 63/2+11/0, 6) Lilia Valejeva Venäjä 69+9, … 9) Mopsi Veromaa Suomi 62.

Lisää tietoa kilpailuista löydät täältä.