Ari Meinander 11:s vakiopistoolin Eurooppa cupissa
4.5.2014 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Kauden ensimmäinen iso- ja vakiopistoolin Lapua Eurooppa Cupin osakilpailu päättyi sunnuntaina Saksan Hannoverissa vakiopistoolikilpailuun. Ari Meinander oli paras suomalainen sijoituttuaan 11:nneksi.

Lahden Ampumaseuraa edustava Meinander tähtäsi 555 pistettä. Voittajan eli Saksan Patrick Meyerin tulos oli 571.

Valmentaja Marko Lepän mukaan Hannoverin-reissu meni iso- ja vakiopistoolin osalta ”lämmitellessä”.

– Ikävä kyllä. Muillakin on vaikeuksia. En tiedä, onko se sisähallin valaistus vai mikä, mutta täällä tulokset jäävät usein vaisuiksi, hän sanoi.

Vakiopistooliin osallistui 37 ampujaa yhdeksästä maasta.

Suomen iso- ja vakiopistoolimaajoukkue matkustaa tiistaina Tshekin Plzeniin, jossa ammutaan kansainvälinen GP-kilpailu.

Iso- ja vakiopistoolin Lapua Eurooppa cup
3.-4.5. Hannover, Saksa

Vakiopistooli: 1) Patrick Mayer Saksa 571, 2) Ruslan Lunev Azebaidzhan 570, 3) Stephan Trippel Saksa 565, … 11) Ari Meinander Suomi 555, … 15) Teemu Lahti Suomi 552, … 27) Petri Ylinen Suomi 542, … 32) Otto Suuronen Suomi 532, … 36) Jorma Jäntti Suomi 505.

EC-finaalipaikat saivat Patrick Mayer (Saksa), Ruslan Lunev (Azerbaidzhan), Stephan Trippel (Saksa) ja Boris Ardaud (Ranska). Paikat finaaliin olivat jo edellisen vuoden finaalin mitalikolmikolla Joao Costa (Portugali), Michel Pierre (Saksa) ja Håkan Landebring (Ruotsi).