Tero Rantonen ykkönen Compak sportingin Estonia GP:ssä
10.6.2014 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Tero Rantonen voitti Compak sportingin Estonia GP:n open-sarjan tuloksella 185/200. Oulun Metsästys- ja Ampumaseuraa edustava Rantonen kukisti toiseksi tulleen ranskalaisen Cedric Bedetin kahdella kiekolla.

Viime vuoden ranking-voittaja Rantosen kausi lähti näin käyntiin parhaalla mahdollisella tavalla. Estonia GP järjestettiin toukokuun lopussa Tallinnassa.

Roope Tapper (SSG) voitti juniorisarjan tuloksella 175/200. Veteraanisarjan paras oli RS:n Rune Lindström tuloksella 172. Superveteraanien korkeimmalle pallille nousi SSG:n Martti Paananen tuloksella 152. Naisissa SA:n Saija Hautaoja oli neljäs tuloksella 156.

Compak sportingin Grand Prix of Estonia järjestettiin nyt toista kertaa. Edellisen kerran GP oli Tallinnassa vuonna 2009. Järjestelyt olivat tälläkin kertaa huippuluokkaa ja radat mielenkiintoiset sekä haastavat.

Tallinnan GP:ssä oli mukana 123 kilpailijaa. Suomalaisia oli mukana 25.

*Kaikki tulokset http://www.fitasc.com/ tai http://www.fitasctallinn.eu/scratch/scratch.php?id=59

Teksti: Juha Kytömaa