Kiväärimies Peter Sidi haulikkoradalla
24.6.2014 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Kun kävelin Krieghoffin esittely ja huoltomyyntipisteen ohi täytyi hieraista oikein silmiä, että näinkö oikein. Kun astelin lähemmäs totesin nähneeni aivan oikein. Siellä haulikkoja katseli moninkertainen kivääriammunnan Euroopan mestari Unkarin Peter Sidi.

– Kun kisat ovat lähes kotikaupungissani, niin tottakait tulin katsomaan. Ei haulikkoammunta ole minulle mitenkään vierasta. Ammun itsekin kaksoistrapia tosin vain näin kansallisella tasolla, mutta vain harrastuksena ja huvikseni. En harjoittele sitä sen kummemmin ja se riittää minulle, kun saan välillä kilpailla muullakin kuin kiväärillä, kertoi Sidi.

– Jos harjoittelisin, nousisi taso kyllä nykyisestä huomattavasti. Paras tulokseni on tähän mennessä ollut vain 115 ja olen ollut se kolmas lenkki seurajoukkueessamme, joka voitti maamme mestaruuden, selvitti selvästi ylpeänä menestyksestään, kiväärin erikoismies Peter Sidi.

Ase-esittelystä hän siirtyi sitten katsomaan "tuplan" finaalia, jossa hän vilkaasti keskusteli muiden alan harrastien kanssa yksityiskohdista ja kiekon lentoradoista.